Sunday, May 22, 2005

Darth Vader reads your mind!

Go here to see Darth Vader read your mind (Flash)! (If it doesn't work in your Firefox, try this link instead.) I know this pseudo-AI algorithm is old stuff but this presentation is neat idea (it's a promo for Burger King).

By the way, I triumphed over the Dark Side. Vader didn't know what a condom is. That's probably understandable, given his personal experiences...

7 comments:

Anonymous said...

no, nic moc. myslel jsem si prase divoke. odpovedel jsem, ze to lze objednat v restauraci, ale i tak mi nabizel rotvajlera, cau-cau a paviana.

Anonymous said...

mno newim :-) myslel sem na papouska a neuhadl to :-) lucasos.ufouni.cz :-)

Anonymous said...

Hm na papouska jsem myslel taky, a on to uhadl. Rekl cockatoo, coz se za papouska povazovat da. To jentak pro zasmani. :-) f0x

Anonymous said...

Skvělá zábava, hlavně proto, že jako subjekt jsem si zvolil "František Fuka". Nejlepší otázky byly: "Is it larger than microvawe?" Na to jsem opravdu neznal odpověď... FF, is it? Dost jsem se nasmál při dotazu: "Is it decorative?" (okamžitě následovala nepříliš skrytá výhrůžka "I will show you no mercy...") Neznal jsem odpověď u: "Is it multicolored?" a opravdu jsem byl na rozpacích, když jsem měl odpovědět na "Can you play with it?" Na dotaz: "Do most people use it daily?" jsem odpověděl "Yes". Vyrazil mi dech dotaz: "Is it involved in movies?" To bylo opravdu blízko. Ale dotaz-řešení č. 20 byl rozhodující a nad tím se, milý FF, opravdu zamysli: "Is it comedy?" ;-)

Anonymous said...

Neuhádl Císaře! A když jsem myslel na něj, zmohl se jen na "Is it a super hero?", ale když jsem myslel na ženský, klidně se zeptal: "Is it myself?"

Podle mě to nebude pravý Lord Vader, ale jen nějaká lama v kostýmu. IMHO FUD!

Anonymous said...

Se to celkem nezdá. Jsem myslel na pavouka a asi po 20ti minutách to uhodl ;-)

Anonymous said...

Myslel sjem si Amebu. Uhadnul ji.